Nieuwe Lentecollectie Jane Iredale: In Full Bloom!

Gepubliceerd op 21 maart 2020 om 13:40

Bij aankoop vanaf €50 aan "In Full Bloom" producten, ontvang je gratis een limited edition "Jane Iredale Honeycomb Bag" met bloemzaadjes.

Jane is zelf ook imker. Ze houdt van bijen en ze is zeer begaan met het behoud van een gezonde natuur, waarbij onze bijen onmisbaar zijn.

Een deel van de winst gaat naar de organisatie "HoneyLove Urban Beekeepers.

Het is geweten dat bijen bijdragen tot onze voedselketen. Zij zorgen nl ervoor dat wij dagdagelijks kunnen genieten van heerlijke en kwaliteitsvolle groenten en fruit.

Bij de Nationale bijentelling werden er in 2018 nog 30.000 geteld en in 2019 nog 19.000. Een forse daling, wat geen goed nieuws is! Minder bijen betekent ook minder voedsel!

Plant de bloemzaadjes in je tuin op een rustige plek, zodat de bijtjes kunnen overleven. Zo draag je ook je steentje bij tot een gezonde natuur en je hebt bovendien mooie bloemen in je tuin of op je balkon!

 

Els Geylen

De Jane Iredale lentecollectie 'In Full Bloom' omarmt nieuwe frisse tinten voor iedereen die houdt van een tijdloze, stralende look en clean beauty.

De collectie bevat het Eyeshadow Palette 'Pure Basics', met vijf matte, zachte tinten die perfect te combineren zijn met de rooskleurige Blush 'Awake'. Maak de look compleet met één van de nieuwe Triple Luxe Lipsticks: Stephanie, Sakura en Ellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.