Afslanking

Voor elke afslankkuur is het aan te raden 2 of 3 keer per week naar het instituut te komen (behalve voor lipofreeze). U drinkt best minstens 1,5 liter water per dag om uw lymfesysteem te activeren. De verzorging van uw huid thuis is ook van essentieel belang. Ons gamma afslankprodukten is zeer uitgebreid: van anti-cellulitiscrèmes tot huidverstevigende- en liftingcrèmes. Wij geven u met plezier meer uitleg

 

LPG of endermologie

Het gaat hier om een uiterst intensieve huid-, onderhuid- en bindweefselmassage, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op-en afrolt. De behandeldoelen zijn o.a. sinaasappelhuid of cellulitis, vetophopingen die “vast” zitten en de voor- en nabehandeling bij vetafzuiging. De LPG-techniek zorgt voor zichtbare resultaten. Verschillende programma’s behandelen zowel de cellulitis als de dieper gelegen vetcellen en voeren vochtophopingen af. Uw silhouet verbetert en uw huid zit strakker. Deze techniek is wereldwijd bekend als de beste behandeling, waarbij medisch bewezen is dat het helpt tegen cellulitis en plaatselijke vetophopingen.

 

Behandeling Prijs
LPG (45 min.) € 45
LPG-pak €30
Abonnement 6 beurten: (excl. LPG-pakje) € 235
Abonnement 10 beurten: (excl. LPG-pakje) € 400

Lipofreeze

Tot voor kort was er maar één methode om hardnekkig vet te verwijderen, liposuctie. Deze behandeling geeft goede resultaten. Echter er moet rekening gehouden worden met de risico’s, recuperatietijd en prijs. In een 1e fase wordt de huidplooi zacht verwarmd om het collageen soepel te maken. Tijdens een 2e fase volgt een afkoeling van de cellen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo-APOPTOSIS. De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit lichaam verwijderd via het lymfesysteem. Het uiteindelijke resultaat van een LipoFREEZE behandeling is te zien na 4 tot 6 weken. De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie. Na een eventuele tweede behandeling van dezelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden. Dit zonder risico, recuperatietijd of snijden. Per sessie kan een zone van 20cm op 15cm behandeld worden.

Voordelen:  LipoFREEZE Cryo-APOPTOSIS: Duurzame verwijdering van vetcellen, Gemiddeld 22% vetcelreductie na 1 behandeling, geen verhoging van triglyceriden in de bloedbaan, geen littekens, zonder verdoving, pijnloos, bereikbaar voor iedereen,...

 

Behandeling Prijs
Lipofreeze 1 zone € 150

Afslankende algenpakking

De zee is een bron van leven, gezondheid en schoonheid. Ze is rijk aan vitale stoffen en komt in samenstelling zelfs overeen met ons bloedplasma. Ruwe ingrediënten uit de zee gebruiken, dat kan ieder merk. Het labo van Phytomer is echter het enige ter wereld dat zeewater lyofiliseert of vriesdroogt. Door deze methode te gebruiken worden alle 104 mineralen die ons lichaam nodig heeft om een optimale stofwisseling te hebben, behouden. Hierdoor onderscheidt Phytomer zich van alle andere merken. Ten gevolge van stress, luchtvervuiling, chemische produkten en te veel suikers in de voeding worden zeer veel mineralen in ons lichaam afgebroken. Door dit mineralentekort gaat het lichaam afvalstoffen vasthouden, zodat men zich moe voelt. De Thalassotherapie ontgift het lichaam en brengt de nodige mineralen toe. Ze vormt één van de meest efficiënte remedies tegen een slechte stofwisseling. De Cocon Marin afslankende pakking bevordert de eliminatie van vetten en activeert het metabolisme.

 

Behandeling Prijs
Algenpakking + douche + rusten in folie + effleurage (60 min.). In kuurvorm: 10 + 1 gratis € 65