Nieuws ! 

Coming Soon: vanaf 28 oktober Hydrafacial behandeling! 

Het bekroonde HydraFacial Systeem combineert stimulerende spabehandelingen met geavanceerde medische technologie om de gezondheid van de huid te verbeteren. Alleen HydraFacial gebruikt de gepatenteerde Vortex-Fusion®-technologie om de huid te reinigen, te extraheren en te hydrateren.

In 3 stappen - 30 minuten de beste huid van je leven!

REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte dieptereiniging en een ontspannende peeling.

EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze vacuüm. Voed met intens vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig de huid met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om jouw 'glow' goed te maximaliseren.

Nieuwe LPG Cellu M6 Alliance!

Wij stellen graag ons nieuwste toestel aan jou voor: de Cellu M6 Alliance, waarmee nog sneller resultaat behaald kan worden, al vanaf 3 behandelingen. De Alliance won ook onlangs op de Beauty Trade Special beurs in Utrecht een prijs als Professional Beauty Product of the Year.

 

Minder cellulite en vetophopingen, betere doorbloeding, mooiere contour

Door de bindweefselmassage die het toestel geeft, wordt de huid los gerold, waardoor de doorbloeding in het gebied aanzienlijk verbetert, cellulite zichtbaar vermindert en ook kleine vetophopingen verdwijnen. LPG Endermologie verbetert ook het aanzien van littekens en het helpt de huid na een liposuctie weer sneller te genezen. Met een aangepaste kop kan ook de gezichtshuid worden behandeld voor een betere doorbloeding, een gezondere, minder verslapte huid.

 

Waarin verschilt de nieuwste Cellu M6 Alliance van de eerdere machine?

De nieuwste LPG Endermologie machine Cellu M6 Alliance belooft nu vanaf 3-4 behandelingen al zichtbaar resultaat te bieden, waar dat voorheen in 6-12 behandelingen gebeurde. Dit is een aanzienlijke versnelling dus. Jose Conrads legt uit: ‘Bij de voorlopende techniek van LPG werkten we op cellulite en (huid)verstevigen of vetverbranding en verstevigen. Bij deze vernieuwde kop/technologie, worden de 3 doelstellingen van cellulite en draineren, stimulatie vetverbranding en huidverstevigen in een behandeling gedaan! Dus vanaf nu een 3-ledige of 3-dimensionale werking.