Nieuws ! 

Swich behandeling

Dit exclusieve systeem werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd die je bij de reeds bestaande peeltechnieken hebt. Vooral de (erg) verouderende huid kan hier optimaal van profiteren. Mag vanaf 37 jaar gedaan worden.

  • Ideaal voor wie de zonneschade en ouderdomsverschijnselen van de huid wil aanpakken

  • Minder invasief dan traditionele peelings

  • Mag maandelijks herhaald worden zonder risico

  • Wekt herstel van de huid op zonder schade te berokkenen aan de bovenste huidlagen

  • Geen hersteltijd (rode huid, wondjes) zoals bij andere peelings

  • Het actieve ingrediënt blijft ook na de behandeling aanwezig op de huid en zorgt er zo voor dat het herstel blijft verder werken

Skinpen Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen. SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties.

De steriele fijne, vibrerende naaldjes van de Skinpen maken minuscule kleine kanaaltjes in de huid, waardoor het natuurlijke herstelproces op gang komt. Op deze manier wordt er een microtrauma gecreëerd en komen er groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van nieuw collageen en elastine. Hierbij worden hoogwaardige ingrediënten met een zeer laag molecuul gewicht in de diepste laag van de opperhuid, de basale laag, ingewerkt. 

De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. 


Wat kunnen we behandelen met de SkinPen
- fijne lijntjes en rimpels
- huidveroudering
- (acné) littekens
- hyperpigmentatie
- grove poriën/grove huidstructuur
- striae/striemen

- doffe huid

 

Deze behandeling kan over een volledig gelaat uitgevoerd worden, maar is ook ideaal om plaatselijk toe te passen.
De behandeling komt op 120 € per keer voor een volledig gelaat of 40€ per zone.

We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling voor optimale resultaten. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden.

Hydrafacial behandeling! 

Het bekroonde HydraFacial Systeem combineert stimulerende spabehandelingen met geavanceerde medische technologie om de gezondheid van de huid te verbeteren. Alleen HydraFacial gebruikt de gepatenteerde Vortex-Fusion®-technologie om de huid te reinigen, te extraheren en te hydrateren.

In 3 stappen - 30 minuten de beste huid van je leven!

REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte dieptereiniging en een ontspannende peeling.

EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze vacuüm. Voed met intens vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig de huid met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om jouw 'glow' goed te maximaliseren.

Nieuwe LPG Cellu M6 Alliance!

Wij stellen graag ons nieuwste toestel aan jou voor: de Cellu M6 Alliance, waarmee nog sneller resultaat behaald kan worden, al vanaf 3 behandelingen. De Alliance won ook onlangs op de Beauty Trade Special beurs in Utrecht een prijs als Professional Beauty Product of the Year.

 

Minder cellulite en vetophopingen, betere doorbloeding, mooiere contour

Door de bindweefselmassage die het toestel geeft, wordt de huid los gerold, waardoor de doorbloeding in het gebied aanzienlijk verbetert, cellulite zichtbaar vermindert en ook kleine vetophopingen verdwijnen. LPG Endermologie verbetert ook het aanzien van littekens en het helpt de huid na een liposuctie weer sneller te genezen. Met een aangepaste kop kan ook de gezichtshuid worden behandeld voor een betere doorbloeding, een gezondere, minder verslapte huid.

 

Waarin verschilt de nieuwste Cellu M6 Alliance van de eerdere machine?

De nieuwste LPG Endermologie machine Cellu M6 Alliance belooft nu vanaf 3-4 behandelingen al zichtbaar resultaat te bieden, waar dat voorheen in 6-12 behandelingen gebeurde. Dit is een aanzienlijke versnelling dus. Jose Conrads legt uit: ‘Bij de voorlopende techniek van LPG werkten we op cellulite en (huid)verstevigen of vetverbranding en verstevigen. Bij deze vernieuwde kop/technologie, worden de 3 doelstellingen van cellulite en draineren, stimulatie vetverbranding en huidverstevigen in een behandeling gedaan! Dus vanaf nu een 3-ledige of 3-dimensionale werking.