Privé-wellness

Laat je op en top verwennen in de wellness van Belle Epoque. Kom tot rust in een supergezellige lounge met haardvuur, neem een duik in het verwarmde zwembad, en ontspan volledig in de sauna of Marokkaanse hammam. Onze privé-wellness is de ideale omgeving om hélemaal tot rust te komen, en bovendien een uitstekend idee als verwencadeau!

 

Gebruik van badlinnen, badjassen, badslippers, warme dekentjes en verzorgingsproducten in de wellness (shampoo, zeep, scrubzout, bodylotion, haardroger,...) zijn inbegrepen in de prijs, net als vers fruit, water, koffie en thee.

 

Voor reservaties, klik je op deze pagina op 'Online reserveren'. Behandelingen en duo-behandelingen kunnen samen met je verblijf geboekt worden. Vanaf een boeking van 2 uur wellness krijg je een fles cava/prosecco aangeboden! 


Betaling
Bij iedere reservatie dien je een voorschot te betalen van € 70 op het rekeningnummer BE88 7755 9065 4441 met vermelding van je reserveringsnummer. Je kan er ook voor kiezen om op voorhand in ons instituut te betalen.

 

Duur Prijs
1 uur voor 2 pers. € 90
2 uur voor 2 pers. € 140
3 uur voor 2 pers. € 200
4 uur voor 2 pers. € 260
Per extra persoon + € 20/uur
Ontbijtarragement + € 15/pers.
Lunch of dinnerarrangement met 1 fles cava + € 25/pers.