Privé-wellness

Laat je op en top verwennen in de wellness van Belle Epoque. Kom tot rust in een supergezellige lounge met haardvuur, neem een duik in het verwarmde buitenzwembad, en ontspan volledig in de sauna of Marokkaanse hammam. Ook infraroodlampen en een wellnessdouche behoren tot de faciliteiten. Onze privé-wellness is de ideale omgeving om hélemaal tot rust te komen, en bovendien een uitstekend idee als verwencadeau!

 

Gebruik van badlinnen, badjassen, badslippers, warme dekentjes en verzorgingsproducten in de wellness (shampoo, zeep, scrubzout, bodylotion, haardroger,...) zijn inbegrepen in de prijs, net als vers fruit, water, koffie en thee.

 

Voor reservaties, klik je op deze pagina op 'Online reserveren'. Behandelingen en duo-behandelingen kunnen samen met je verblijf geboekt worden. 

 

Bij iedere reservatie dien je een voorschot te betalen van € 70 op het rekeningnummer BE88 7755 9065 4441 met vermelding van je naam en datum van reservering. Je kan er ook voor kiezen om op voorhand in ons instituut te betalen.

 

Duur Prijs
1 uur voor 2 pers. € 90
2 uur voor 2 pers. € 140
3 uur voor 2 pers. € 200
4 uur voor 2 pers. € 260
Per extra persoon + € 20/uur
Ontbijtarragement + € 15/pers.
Lunch of dinnerarrangement met 1 fles cava + € 25/pers.

ACTIEPRIJS Basic

Voordeliger genieten en aangeraden tijdens Corona:
Breng je eigen handdoeken, badjassen en slippers mee en profiteer van een voordeliger tarief! Enkel water, koffie en thee zijn hier inbegrepen en het gebruik van alle faciliteiten.

 

Prijzen zonder linnenpakket

2u wellness voor 2 personen: € 110

3u wellness voor 2 personen: € 160

Extra persoon: €10/uur (kinderen onder de 12j zijn gratis)


Wellness à la carte

Wil je niet alle faciliteiten van de wellness gebruiken, maar bijvoorbeeld enkel het zwembad of de infraroodcabine?

Dan hebben wij onze wellness à la carte!

Zwembad* 1u: € 30

Zwembad* 2u: € 55

Sauna of Hammam (30min.): € 35

Infraroodcabine (30 min.): € 20

Je kan ook mixen, dus bijvoorbeeld het zwembad 1u en de infraroodcabine, dan betaal je €50 voor 1,5u.

Het gebruik van de douche is steeds inbegrepen.

Max. 5 personen (volwassenen en/of kinderen). Kinderen moeten steeds vergezeld worden van een volwassene.

*enkel in de zomermaanden

Huisregels Belle Epoque Wellness

Iedereen die een reservatie maakt bij Belle Epoque Wellness verklaart zich akkoord met onze huisregels!

Voor het in gebruik nemen van onze privé wellness dient u eerst een douche te nemen. Ook na elk bezoek aan de droge sauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in het

zwembad gaat.

Het is verplicht handdoeken te gebruiken in onze sauna. Het gebruik van badslippers is verplicht in de binnenruimtes. Glas, sieraden en scherpe voorwerpen zijn verboden in en rond het zwembad.

Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.

Belle Epoque heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Het is verboden om producten toe te voegen aan het zwembad of de sauna.

Het is verboden drank of eten te verbruiken in onze sauna, stoomcabine of zwembad.

Het is niet toegestaan verboden middelen mee naar Belle Epoque te brengen.

Roken is binnen niet toegestaan. Op de buitenplaats mag dit wel mits de deur gesloten blijft. Roken in het zwembad is ook verboden.

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van al onze faciliteiten. Belle Epoque kan in geen geval verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke of

materiële schade die veroorzaakt worden door het verkeerdelijk gebruik van deze faciliteiten. Belle Epoque kan ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld worden.

Belle Epoque is niet verantwoordelijk voor het verlies van goederen.

Instellingen van de apparatuur mogen nooit door de klant worden gewijzigd.

De zwembaddiepte is 1m40 waardoor het verboden is te duiken.

Gelieve de rust van onze buren en andere klanten in het gebouw te respecteren. Roepen, gillen of llawaai maken in het complex of de relaxtuin leidt tot verwijdering uit ons complex.

Na 22 uur wordt de stilte aan het zwembad gerespecteerd.

Op het einde van de door u gehuurde periode dient u zich naar de balie van ons schoonheidsinstituut te begeven.

Indien je niet komt opdagen en geen annulering van je boeking hebt uitgevoerd, wordt de totale prijs van de boeking aangerekend.

Indien je minstens 2 dagen op voorhand verontschuldigt kan dit kosteloos. Eén dag op voorhand is 50% van het reservatiebedrag verschuldigd, de dag zelf annuleren 100%.

Elke schade aan het saunacomplex door een klant aangericht, zal aan de desbetreffende persoon in rekening worden gebracht, evenals de daaruit voortvloeiende onkosten of winstbederf. Wanneer de

toegebrachte schade tot gevolg heeft dat het complex niet meer 100% kan functioneren, zal een schadevergoeding van €500 per dag moeten betaald worden te rekenen van de dag waarop de schade werd toegebracht tot en met de dag waarop deze hersteld werd.

Elk geschil tussen Belle Epoque en de klant wordt beslecht volgens het Belgische recht en elk geschil behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Rechtbank van Antwerpen.