Specialiteiten Gelaat

SkinPen Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen. SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties.

De steriele fijne, vibrerende naaldjes van de Skinpen maken minuscule kleine kanaaltjes in de huid, waardoor het natuurlijke herstelproces op gang komt. Op deze manier wordt er een microtrauma gecreëerd en komen er groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van nieuw collageen en elastine. Hierbij worden hoogwaardige ingrediënten met een zeer laag molecuul gewicht in de diepste laag van de opperhuid, de basale laag, ingewerkt. 

De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. 

Deze behandeling kan over een volledig gelaat uitgevoerd worden, maar is ook ideaal om plaatselijk toe te passen.
We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling voor optimale resultaten. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden.

Wat kunnen we behandelen met de SkinPen?

- fijne lijntjes en rimpels
- huidveroudering
- (acné) littekens
- hyperpigmentatie
- grove poriën/grove huidstructuur
- striae/striemen

- doffe huid

Behandeling Prijs
Volledig gelaat € 120
Per zone € 40

Swich behandeling

Dit exclusieve systeem werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd die je bij de reeds bestaande peeltechnieken hebt. Vooral de (erg) verouderende huid kan hier optimaal van profiteren. Mag vanaf 37 jaar gedaan worden.

 • Ideaal voor wie de zonneschade en ouderdomsverschijnselen van de huid wil aanpakken

 • Minder invasief dan traditionele peelings

 • Mag maandelijks herhaald worden zonder risico

 • Wekt herstel van de huid op zonder schade te berokkenen aan de bovenste huidlagen

 • Geen hersteltijd (rode huid, wondjes) zoals bij andere peelings

 • Het actieve ingrediënt blijft ook na de behandeling aanwezig op de huid en zorgt er zo voor dat het herstel blijft verder werken

 

Behandeling Prijs
Swich behandeling (60 min.) € 150

Endermologie lift: Speciale Anti-ageing apparatuur

Endermologie voor het gezicht is een natuurlijke ondersteuning voor het bindweefsel of met andere woorden gelaatsgymnastiek. Het wordt toegepast op het decolleté, de hals, de kin, het gezicht en rond de ogen. Om de huid jong en gezond te houden wordt deze behandeling aangeraden om de 6 tot 8 weken, in combinatie met een gezichts-en decolleté behandeling. Om de huid te verjongen kan men het beste één of meerdere kuren van 10 behandelingen nemen en dit 2 x/ week, afhankelijk van de resultaten die bereikt moeten worden. 

Resultaten volgens Medische studies: 

 • + 240% collageen
 • +80% endogeen hyaluronzuur
 • lymfestroom x 3
Behandeling Prijs
Liftmassage € 60
Gelaatsverzorging met lift € 90
Gelaat met lift en ionzyme® DF € 120

Circadia Oxygen behandeling

 

De Circadia Oxygen behandeling is een ideale behandeling voor een onzuivere of vette huid. Het haalt alles wat niet in de huid hoort eruit. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.

 • Bacteriedodende werking

 • Doet haarvaatjes samentrekken

 • Maakt littekens minder zichtbaar

 • Stimuleert de collageenproductie

 • Snelle en pijnloze behandeling

 • Wekelijkse behandeling mogelijk

 

Behandeling Prijs
Circadia Oxygen behandling € 99

Varigone: verwijderen van couperose

Thermocoagulatie: duurzaam resultaat! Klinisch onderzoek heeft bewezen dat de behandeling op basis van thermocoagulatie dé oplossing is! Couperose en rode puntjes verdwijnen onmiddellijk! Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, is niet seizoensgebonden en heeft geen bijverschijnselen, zoals pigmentatiewijzigingen, necrose of brandwonden. Het principe van de thermocoagulatie maakt gebruik van trillingen met zéér hoge frequentie (4MHz) die een warmte-effect veroorzaken. Door dit warmte-effect coaguleert het bloedvat zonder hierbij de huid te verwonden. Het is quasi pijnloos.

Duur Prijs
20 min. € 50
30 min. € 60