Make-up en Wimperbehandelingen

 

Jane Iredale make-up

Dit merk kwam als eerste op de markt met een volledige make-up lijn met 100% mineralen. Ze was de eerste om artsen een make-up lijn aan te bieden die goed is voor de huid. Dankzij de natuurlijke en unieke samenstelling worden de producten aanbevolen door gerenommeerde plastische chirurgen en dermatologen.

The Skin Care Makeup van Jane Iredale combineert de meest up-to-date kleuren met voordelen voor je huid die de traditionele make-ups alleen maar kunnen benijden:

 • Niet-comedogeen, verstopt de poriën niet
 • Minimaal risico op allergieën
 • Alle producten werden getest op gevoeligheid
 • Breed spectrum UVB en UVA bescherming – tot SPF 30. UVA getest op Hoog
 • Ontstekingswerend, helpt geïrriteerde huid te kalmeren
 • Heel waterbestendig, beoordeeld door een lab dat goedgekeurd is door het FDA.
 • Volledige dekking voor huidaandoeningen zoals acné, acne rosacea en roodheid veroorzaakt door behandelingen zoals chemische peelings en laserbehandeling
 • Bevat geen talk of parabenen
 • Samengesteld uit inerte mineralen die geen bacteriën dragen
 • Producten worden niet getest op dieren.

De lijn van Jane is een hoogst verfijnde mengeling van mineralen en pigmenten die fijngestampt zijn. Hierbij worden technologieën en processen gehanteerd om microscopisch platte korrels te vormen. Deze korrels overlappen elkaar op de huid en vormen zo een filter waardoor de huid normaal kan ademen en functioneren terwijl ze beschermd wordt tegen vervuilende stoffen die door de lucht verspreid worden. De kracht van de mineralen is zo groot dat je je make-up zelden moet bijwerken. En omdat deze zijdeachtige poeders waterbestendig zijn, loopt de make-up niet uit en gaat hij niet in de plooitjes zitten, zelfs niet tijdens zware inspanningen.

Deze revolutionaire mineralen zijn verkrijgbaar in zoveel kleuren dat er één is voor elke teint, het maakt niet uit van welke etniciteit je bent. Net zoals Jane Iredale vind ik ook dat de mooiste make-up een gezonde huid is. Door het geconcentreerd pigment is een minieme hoeveelheid van de make-up al genoeg om te dekken en doet het tegelijk dienst als fond de teint, poeder en concealer. Het geconcentreerd pigment beschermt ook tegen de zon zonder dat daarvoor synthetische ingrediënten nodig zijn. Voor bruidjes is het heel belangrijk dat het er natuurlijk uitziet en geen poederig effect heeft. Zelf maquilleer ik nooit overdreven. De positieve kenmerken van het gelaat worden geaccentueerd en de negatieve verdoezeld. Met weinig make-up er goed uitzien op een natuurlijke manier, dat is mijn taak.

 

Behandeling Prijs
Make-up (30 min.) € 40
Make-up op verplaatsing € 50

Verven wenkbrauwen/wimpers

Door uw wenkbrauwen of wimpers te laten verven, accentueert u de kleur van uw wimpers of wenkbrauwen. U gaat ze niet verlengen of verdikken zoals mascara doet.

 

Behandeling Prijs
Wimpers of wenkbrauwen €15
Wimpers of wenkbrauwen in combinatie met andere behandeling €10

Wimperextensions

Wimper per wimper worden er ultrafijne wimpers op uw eigen wimpers gekleefd met een medische lijm. De dikte en lengte zijn te bepalen volgens uw eigen wimpers.

 

Behandeling Prijs
Nieuwe set: (90 min.) €100
Bijwerking na 3 weken (60-70 min.) €60

Maxcara

Een semi permanente mascara voor een “mascara look“ , 2 tot 3 weken lang. Maxcara vervaagt geleidelijk met de tijd, verwijderen is niet nodig. Voordelen van Maxcara:

 • Waterproof
 • Blijft wekenlang
 • Bepaal zelf volume door meerder laagjes aan te brengen
 • Perfect voor vakantie of gewoon dagdagelijks gebruik
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

Wat is Maxcara: Een product, ontwikkeld door ESTHETIC CONCEPT in samenwerking met een medisch labo. Microscopische vezels worden gehecht aan de natuurlijke wimpers via een uniek coating product.

 

Behandeling Prijs
Boven en onder: (30 min.) € 40
Boven (25 min.) € 35