Els Geylen

Ik had een droom. Al vanaf mijn 12 jaar wou ik schoonheidsspecialiste worden, maar mijn ouders wilden dat ik eerst mijn humaniora afmaakte. Dus begon ik op mijn 18 aan een volwassenenopleiding voor schoonheidsspecialiste. Mijn droom werd werkelijkheid. In 1996 richtte ik het "Aromatic Thalassa Center op", gelegen op de Bredabaan 165 te Brasschaat. Na veertien jaar was het tijd voor een frisse wind met een nieuwe naam en een nieuwe locatie in Brasschaat. Schoonheidsinstituut "Belle Epoque" was geboren! Met veel plezier sta ik mijn klanten ten dienste met kwaliteitsvolle behandelingen en advies over de allerbeste producten in de schoonheidsbranche. Elke dag probeer ik met mijn passie en ervaring een glimlach op het gelaat van mijn klanten te toveren.

Katrien Van Zantvoort

Hoi ik ben Katrien en mijn passie voor het masseren begon allemaal bij de zoektocht naar innerlijke rust. In mijn jonge leven heb ik jammer genoeg al te maken gekregen met ziekte, verlies en rouw. Massages kunnen louter een moment van ontspanning zijn maar uit mijn eigen persoonlijke ervaring kunnen ze ook een zeer goed hulpmiddel zijn ter ondersteuning van lichamelijke en emotionele klachten. Vaak staan we te weinig stil bij hoe we ons voelen en om even te pauzeren, te luisteren naar ons lichaam en onze geest.

Sigrid Liedts

Sigrid is gespecialiseerd in onze LPG endermologie behandelingen, voor zowel lichaam als gelaat. Onze nieuwe Hydrafacial behandeling en SkinPen Microneedling voert zij ook met uiterste precisie uit.

Tekstje en foto volgen nog.