HydraFacial™

Wat doet HydraFacial™?

 Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellings behandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Het staat ver boven de verouderde techniek van microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of downtime. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Protocol

De behandeling bestaat uit verschillende stappen:

Reiniging + Peeling
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliatie.

Extractie + Hydratatie
Verwijder onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Insluizing + Bescherming
Verzadigd de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

De HydraFacial™ LED licht therapiemodus biedt een aantal bijkomende voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huid stevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acne. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Product Prijs
HydaFacial Signature (30 min) € 150
HydraFacial Standaard Booster (60 min) € 185
HydraFacial Premium Booster (60min) € 195
HydraFacial Platinum (met lymfedrainage) (70 min) € 210
HydraFacial Eye of Lip Perk (10min) als extra optie € 50