Van het uiterlijk naar het innerlijk met BMRT

Vanaf nu behandelen we niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijke. 

Omdat onze huid en uitstraling een spiegel zijn van ons innerlijk, gaan beiden hand in hand.

Met BMRT gaan nieuwe poorten open en sluiten we anderen voorgoed af.

Reset je lichaam en geest terug in optimale gezondheid!

Dit is een techniek die het vermogen heeft om veel verschillende emotionele en fysieke problemen of aandoeningen op te lossen. Deze techniek is in staat om beperkende overtuigingen of ervaringen uit het verleden te identificeren die aanwezig zijn in de onbewuste geest en die schadelijke negatieve effecten veroorzaken. Dit negatieve effect verstoort de chemie van de hersenen met als gevolg gevoelens van angst of mogelijk een negatief effect op het immuunsysteem met fysieke symptomen tot gevolg. De cliënt denkt vaak, omdat de gebeurtenis lang geleden plaatsvond, dat die in het verleden ligt en is opgelost, terwijl in feite de chemische effecten van die gebeurtenis nog steeds voortduren en een onbalans in het systeem veroorzaken, wat kan leiden tot angst of vele andere negatieve gevoelens of lichamelijke aandoeningen. Deze theorie is volgens mij in overeenstemming met het werk van Dr. Hans Selye, General Adaptation Syndrome.

Na identificatie van de beperkende overtuiging of gebeurtenis uit het verleden die deze negatieve chemie veroorzaakt, kan ik met behulp van de hieronder beschreven techniek de oorspronkelijke trigger/gebeurtenis/geloof loskoppelen en het onbewuste resetten. Door het onbewuste op deze manier te resetten, wordt de homeostase hersteld en kan de cliënt het oorspronkelijke negatieve gevoel waarmee hij kwam niet meer terugvinden, wat bevestigt dat onbewust datgene waarvan hij eerder dacht dat het opgelost was, in feite onopgelost was. Dit is een permanente reset. Het is mijn overtuiging en daarom de focus van mijn benadering en techniek dat het primitieve brein dat voortdurend wordt geactiveerd de oorzaak is van veel van de angsten en aandoeningen die zich dagelijks bij mij voordoen.

Ik kan op dit moment op geen enkele wetenschappelijke manier bewijzen dat dit precies is wat er gebeurt, maar ik heb zelf de resultaten gezien en ondervonden en deze bevestigen voor mij het succes van deze techniek. Elke cliënt is anders en elke aanwezige aandoening is persoonlijk voor die cliënt. Daarom wordt elke cliënt individueel behandeld en worden hun problemen opgelost in een tempo dat voor hen comfortabel is. Sommige aanwezige aandoeningen worden in één sessie opgelost en andere hebben meer lagen nodig voordat een volledige reset kan worden bereikt. De meerderheid van mijn cliënten voelt al na één uur verbetering, een verbetering die blijvend is en te maken heeft met de context die tijdens de sessie wordt aangepakt.

Deze behandeling start met een intake gesprek en kan online geboekt worden onder de rubriek lichaamsverzorging.